LEGO JÁTÉK.iwk.hu

OLDAL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Itt egy kis segítség az oldal használatához:

 

1) Hírek megtekintése

A legfrissebbb hírek rögtön belépéskor a kezdőlapon megjelennek, hogy mindenki láthassa. Ha valamit szeretnél megtudni előszőr ide gyere.

2) Legók keresése, böngészése

Az odalon a legók kategóriákba vannak rendezve, ezért nincs szükséged keresőre.

Ha viszont még így se elég átlátható, akkor töltsd le az összesített lego listát a letöltéseknél vagy >>ITT<<

3) Legó hirdetések megnézése

Az oldalon szereplő legó készletek két apróhirdetés oldalon is, a Jófogás.hu-n és az OLX.hu-n is szerepelnek. Ezekhez minden legó alatt, a weboldalon, van egy MEGNÉZEM link, ami az adott apróhirdetés oldalnak arra a profiljára vezet, amire fel vannak rakva a hirdetések. Itt megtekintheted az összes ott aktív hirdetést.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy mind a kettő apróhirdetés oldalon fent legyenek a hirdetések, hogy mindenki rátalálhasson.

 

 

A TOVÁBB gombbal eljutsz az ELérhetőség menübe, ahol meg tudod rendelni a legókat.

A KÉPEK gombbal a PICASA Web albumba juthatsz el, ahol az összes kép fel vant töltve a legó készletekről, így többet megtudhatsz ezekről.

4) Megvétel

Ha kinézted amit akarsz akkor menj a TOVÁBB gombra az adott legónál, vagy ha többet szeretnél megvenni, akkor gyűjtsd össze őket, menj az Elérhetőség menüpontra és email-en keresztül írd meg szándékodat.

Ezek után dönthetsz, hogy utánvéttel vagy előreutalással akarod megkapni a Postán keresztül. A végleges ár annyi lez, amennyi az adott legó(k) ára és a választott postázási mód ára.

5) Egyéb kérdések

Ha ezek után is van még kérdésed, akkorj írj a fociboci@gmail.com email címre.